Sa sheqer rekomandohet të konsumojnë fëmijët e moshës +11 vjeç?

Çfarë praktikash të shëndetshme duhet të ndjekin fëmijët mbipeshë?

Në etiketat e ushqimeve, deklarimi që “ushqimi është pa sheqer”, mund të bëhet vetëm kur produkti përmban jo më shumë se:

Indeksi i masës së trupit (BMI) është një mjet i rëndësishëm që përdoret për të përcaktuar nëse jeni:

Cila është formula për të llogaritur indeksin e masës trupore ose BMI-në?

Për të pasur dhëmbë të shëndetshëm dhe të fortë duhet të:

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni