Bëhu i zgjuar me konsumin e sheqerit

Aktualisht, ju po merrni sasi të madhe sheqeri nga ushqimet e pashëndetshme, ëmbëlsirat dhe pijet "freskuese", prandaj ka ardhur koha t'i thoni sheqerit: JO!

Shkarkoni Aplikacionet

Provoni njohuritë dhe fitoni pikë

Loja me nivele thuaj jo sheqerit

Loja organizohet në disa nivele ku secili nivel përmban një kuic me pyetje të cilat vështirësohen me rritjen e nivelit. Ju duhet të keni kaluar nivelin paraardhës (mirë ose shumë mirë) për të kaluar në nivelin tjetër. Në përfundim të të gjitha niveleve ju do të fitoni njërën prej kupave të lojës.

Mësoni më shumë

Si të zëvendësoni sheqerin në dietën tuaj
Cilat ushqime kanë më shumë sheqer
Si të qëndroni më aktiv

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni